default-image

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πέτριτς

Αθλητισμός
Κρεμάει τα παπούτσια του ο Πέτριτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο γνωστοποίησε ο Μλάντεν Πέτριτς με ένα κείμενο που γνωστοποίησε στο λογαριασμό του στο facebook. Όπως ανέφερε ο Κροάτης το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι το τελευταίο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέτριτς:

"Μερικές φορές η φωτογραφία αποκαλύπτει περισσότερα απ' ότι χίλιες λέξεις... Αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο με πονάει, αλλά αύριο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Αντρέα Στραματσόνι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την προσφορά που μου έκανε, ώστε να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά μετά από 19 χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήρθε η ώρα να πω το αντίο.

Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, Δέσποινα, η οποία είναι στο πλευρό μου και με υποστηρίζει τα τελευταία 13 χρόνια. Ευχαριστώ την οικογένεια μου. Ευχαριστώ τον μάνατζερ, τους φίλους μου και όλους τους φιλάθλους για πολλές αξέχαστες στιγμές! Θα μου λείψετε εσείς και το πανέμορφο παιχνίδι!".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News