Αθλητισμός

Έχουν συγκεντρωθεί 1,8 εκατ. ευρώ για τη Λεωφόρο

Η καμπάνια για την ανακατασκευή της Λεωφόρου καλά κρατεί με τους φίλους του Παναθηναϊκού να κάνουν τις προσφορές τους, ότι μπορεί ο καθένας, και φυσικά τους ισχυρά οικονομικούς άνδρες να δείχνουν τρομερό ενδιαφέρον για τις σουίτες.

Μετά από δυο εβδομάδες που τρέχει η καμπάνια οι πράσινοι βαδίζουν ολοταχώς προς τα 2 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα το ποσό έχει φτάσει τα 1.793.140,00 ευρώ όπως ενημερώνει επίσημα και το μπάνερ που υπάρχει στο www.paomprosta.gr.

Στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεπεραστεί το ποσό των 2 εκατ. ευρώ καθώς μην ξεχνάμε ότι στις 31 Μαίου ολοκληρώνεται η προτεραιότητα των ανανεώσεων για τους περσινούς κατόχους διαρκείας και αρκετοί θα σπεύσουν να ανανεώσουν το διαρκείας τους και τη συνδρομή τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ήδη περισσότεροι από χίλιοι έχουν ανανεώσει με τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας φέτος να έχουν φτάσει έως τώρα τα 1091 ενώ εδώ και λίγες μέρες άνοιξε η διαδικασία και στους συνδέσμους κάτι το οποίο θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη εισροή χρημάτων και ανανεώσεων.  

 Πηγή: Sport24.gr

Σχόλια