Αθλητισμός

Ετοιμάζει μεταγραφή-έκπληξη ο Ιμπραΐμοβιτς

Μπορεί όλα τα ΜΜΕ να έχουν δεδομένη τη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, ο μάνατζέρ του προσπάθησε να… θολώσει τα νερά υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης του θα κάνει την έκπληξη.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Expressen" ο Μίνο Ραϊόλα  επισήμανε: "Είναι αβέβαιο το μέλλον του Ίμπρα και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν όλοι να γράφουν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο τέλος θα δείτε ότι θα μείνετε όλοι έκπληκτοι. Έχουμε δεχτεί αρκετές προτάσεις από την Premier League και από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Δεν υπάρχει βιασύνη, θέλουμε να αξιολογήσουμε τις προτάσεις".

Δε θέλησε να ανοίξει, ωστόσο, περισσότερο τα χαρτιά του λέγοντας : "Δεν θα αποκαλύψουμε το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πριν την έναρξη του Euro 2016, δεν υπάρχει βιασύνη. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ποιότητα του πρότζεκτ που μας έχει παρουσιάσει η κάθε ομάδα. Όλοι μιλούν για την Γιουνάιτεντ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να μιλάω πολύ σε δημοσιογράφους.

Το μόνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι δεν θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι βασιλιάς και ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει δεν χρειάζεται να πληρώσει ποσό μεταγραφής αφού μένει ελεύθερος.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς, που μόλις ολοκλήρωσε μία σεζόν με ρεκόρ στην Παρί, μπορεί να κερδίσει έξτρα χρήματα στο συμβόλαιό του. Είναι σε καλή διαπραγματευτική θέση".

Σχόλια