Αθλητισμός

Ο απολογισμός και η νέα αρχή του Κώστα Καλπακίδη

Με γραπτή του δήλωση ο προπονητής Κώστας Καλπακίδης αναφέρθηκε στην 10ετή παρουσία του στο Λίντο και στην αποχώρησή του από το σύλλογο, κάνοντας πλέον μια νέα αρχή με την επανίδρυση της παλιάς ακαδημίας του Κάντια.

Ο Κώστας Καλπακίδης αναφέρει αναλυτικά:

 «Μετά από 10 χρόνια άψογης και ειλικρινούς συνεργασίας με το Αθλητικό Κέντρο ΛΙΝΤΟ πήρα την απόφαση να αποχωρήσω και να επιστρέψω στην παλιά μου Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΚΑΝΤΙΑ. Η συνεργασία μου με το ΛΙΝΤΟ ξεκίνησε τότε μαζί με τα παιδιά της Ακαδημίας του ΚΑΝΤΙΑ και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε μια μεγάλη Ακαδημία που έκανε την παρουσία της αισθητή σε όλη την Ελλάδα. Με οδηγό το ήθος και την αγάπη μου για τα παιδιά, όπως αρμόζει σε ένα δάσκαλο, δούλεψα πολύ σκληρά, γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι έχω κι εγώ ένα μικρό μερίδιο συμβολής σ' αυτή τη μεγάλη πορεία του ΛΙΝΤΟ. Ευχαριστώ την οικογένεια Παπαδοπούλου για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τους συνεργάτες μου προπονητές, τα μέλη της γραμματείας και του ρεστοράντ για την άψογη επαγγελματική συνεργασία. Κυρίως όμως ευχαριστώ τους γονείς και τα παιδιά που τόσα χρόνια μας εμπιστεύθηκαν και δούλεψαν μαζί μας στο πνεύμα και τη φιλοσοφία της Ακαδημίας. Από αυτή την επαγγελματική μου διαδρομή κρατώ τις καλύτερες στιγμές και επιστρέφω στο ΚΑΝΤΙΑ δημιουργώντας μια νέα Σχολή Ποδοσφαίρου, που στόχο της θα έχει μέσα σε ένα ζεστό περιβάλλον να δημιουργηθούν ισχυρές προσωπικότητες με ήθος και ευγένεια τόσο στην ενασχόλησή τους με το άθλημα που αγαπούν πολύ κυνηγώντας το όνειρό τους, όσο και στις άλλες εκδηλώσεις της ζωής τους.

Μότο μας θα είναι:

Μάθε μπάλα- παιδεία και εκπαίδευση

Παίξε μπάλα- συμμετοχή στο παιχνίδι

Ζήσε το όνειρο-αξιοποίηση ταλέντου

Ζητώ συγνώμη από τους συνεργάτες μου και τα παιδιά που δεν τελειώσαμε την ποδοσφαιρική χρονιά όπως τη σχεδιάσαμε, αλλά μετά από συνεννόηση με τη Διοίκηση του ΛΙΝΤΟ αποφασίσαμε ότι για ευνόητους λόγους δεν ήταν σωστό να παραμείνω στην Ακαδημία ως το τέλος. Από τον Αύγουστο θα συναντιόμαστε στους αγώνες για λίγα λεπτά ως αντίπαλοι, φίλοι όμως για πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!»

Σχόλια