Αθλητισμός

Με οικογενειακό δείπνο "αποχαιρέτησε" ο ΟΦΗ '94

Η χρονιά για τον ΟΦΗ '94 ολοκληρώνεται με πολλά χαμόγελα! Χαμόγελα πρωταθλητών καθώς τα παιδιά του ΟΦΗ κράτησαν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, κατακτώντας αήττητοι τον τίτλο στην Γ' ΕΠΣΗ.

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης στην ταβέρνα «Αρχοντικό» στη Ροδιά αποχαιρετιστήριο τραπέζι στα παιδιά και στο τεχνικό τιμ της ομάδας, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στον κόσμο του ΟΦΗ, στιγμές που ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς και καθημερινής προσπάθειας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, ο συνεργάτης του Νιόπλια στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ Θανάσης Κολιτσιδάκης, ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης, στελέχη του ΟΦΗ και της Ακαδημίας και ασφαλώς σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ '94.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας ΟΦΗ Γιάννης Κουτεντάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ '94, συγχαίροντάς τους για την επιτυχία τους και λέγοντας «είμαι σίγουρος ότι πολλά παιδιά από εσάς στο μέλλον θα φορέσετε τη φανέλα της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ». Ο κ. Κουτεντάκης έστειλε και μήνυμα ενότητας για την οικογένεια του ΟΦΗ, επισημαίνοντας «Όλοι μαζί, ακαδημία, Ερασιτέχνης, πρώτη ομάδα, θα πορευτούμε για να ξανακάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο!».

Σχόλια