Αθλητισμός

Απονομή ΟΦΗ με τους… αυριανούς πρωταθλητές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦΗ για την Κυριακάτικη εκδήλωση στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.

Το κεντρικό μήνυμα είναι «γιορτή-συνάντηση των σημερινών πρωταθλητών με τους… αυριανούς».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Την Κυριακή στις 7 μ.μ. στο Γεντί Κουλέ θα γίνει η τελετή απονομής του Κυπέλλου του πρωταθλητή του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής στον ΟΦΗ και όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση της κρητικής ομάδας, στόχος είναι μια λιτή τελετή αφιερωμένη στα παιδιά, τους αυριανούς φιλάθλους του ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, πέρα από την απονομή,  περιλαμβάνει πολλά δώρα για τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ, αλλά και την δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης, όπως αποτυπώνεται και στην πρόσκληση που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr , είναι «Γιορτή-Συνάντηση των σημερινών πρωταθλητών με τους αυριανούς πρωταθλητές. Σας περιμένουμε για να γεμίσουμε το Γεντί Κουλέ με παιδικές φωνές.

-Να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα.

-Να νοιώσουν τι εστί ΟΦΗ

-Να γεμίσουν με αναμνήσεις και δώρα

-Να γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας.

Να σημειωθεί ότι κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η Vodafone

*Μπάρμπεκιου θα έχει το σημερινό...πρόγραμμα για τους παίκτες του ΟΦΗ. Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, η «Καντίνα το Μανωλιό» όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο, θα ψήσει σουβλάκια και όχι μόνο, για τους παίκτες του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με αφορμή την άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική.

Σχόλια