default-image

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο ΟΑΚΑ έβαλε τις βάσεις στην Ένωση για την πρώτη θέση στα play offs.

Ο αγώνας της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:00) αποτελεί το παιχνίδι- κλειδί αφού σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα περάσει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και θα κρατάει την τύχη στα χέρια του για το τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την Τρίτη.

Οι κιτρινόμαυροι ξέρουν ότι πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για λίγες ακόμη ημέρες για να επιτευχθεί ο στόχος μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Για το προσεχές ματς εκτός παραμένει ο Βάργκας ενώ αμφίβολος είναι ο Άρθο.

Προέχει το θέμα προπονητή

Την ίδια ώρα, εκκρεμότητα υπάρχει με το θέμα του προπονητή . Χθες, πριν τη σέντρα, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μπουθ του ΟΑΚΑ και το αντικείμενο συζήτησης δεν ήταν άλλο από αυτό του προπονητή.

Η λίστα της ΑΕΚ έχει μικρύνει, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει σε έναν προπονητή. Πάντως πρόθεση της διοίκησης είναι το θέμα αυτό να κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, καθώς ο χρόνος πιέζει και σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει η προετοιμασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News