default-image

Τελικές επαφές στον ΟΦΗ για ενίσχυση της διοίκησης

Αθλητισμός
Τελικές επαφές στον ΟΦΗ για ενίσχυση της διοίκησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μέχρι πρότινος πρόθεση των διοικούντων τον ΟΦΗ, για διεύρυνση του σχήματος με νέα πρόσωπα, γίνεται πλέον πράξη, καθώς αυτό αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.

Επαφές έχουν ήδη γίνει και υπάρχει θετική ανταπόκριση, αφού το διοικητικό μοντέλο έδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει, ενώ με τις αυξημένες απαιτήσεις για τη νέα σεζόν, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Μάλιστα, στο επόμενο διάστημα θα γίνουν οι τελικές επαφές για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της υπό ίδρυσης ΠΑΕ, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Στην διοίκηση του ΟΦΗ εκτιμούν, ότι αυτή η ενέργεια θα αυξήσει σημαντικά την οικονομική δυναμική του ΟΦΗ και αναμένονται οι ανακοινώσεις.

«Έχω πει αρκετές φορές ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή, σε όποιον συμφωνεί με τον τρόπο διοίκησης μας. Ξεκινήσαμε 9 επιχειρηματίες και τώρα με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league, θα γίνουμε περισσότεροι. Είναι μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά, να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον ΟΦΗ και οτι πράγματι θέλουν να τον δουν σύντομα στην Σούπερ Λίγκ» ανέφερε για το θέμα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.

Η οικονομική δυναμική της προσπάθειας του ΟΦΗ στην Football league, ήταν το αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, καθώς η διοίκηση του ΟΦΗ θέλει να κάνει έγκαιρα τον προγραμματισμό της, για τη νέα περίοδο.

Αποφασίστηκε, οι επαφές με τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του ΟΦΗ, αλλά και άλλοι που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες μετά από συζητήσεις που θα γίνουν, να κορυφωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News