default-image

Με Ηλιάδη 9η η Εθνική δρόμου ποδηλασίας στη Ρουμανία

Σπορ
Με Ηλιάδη 9η η Εθνική δρόμου ποδηλασίας στη Ρουμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε η αυλαία στο ποδηλατικό Tour of Bihor που έγινε στην Ρουμανία, με την Εθνική μας ομάδα δρόμου να καταλαμβάνει την 9η θέση απο 23 ομάδες και 144 αθλητές. Με τα χρώματα της εθνικής αγωνίστηκε και ο ποδηλάτης του ΠΟΗ Κάστρο Γιάννης Ηλιάδης που με σταθερά βήματα εδραιώνεται στην εθνική ομάδα, δείχνοντας την σταθερή ανοδική του πορεία.

Στο 3ο και τελευταίο ετάπ, απόστασης 181 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό την Οράντεα, όλοι οι ποδηλάτες τερμάτισαν μαζί με τον Παναγιώτη Χατζάκη να έχει το καλύτερο ελληνικό πλασάρισμα, παίρνοντας την 17η θέση και ακολούθησαν ο Γιάννης Ηλιάδης (25ος ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ), ο Παναγιώτης Χριστόπουλος (59ος), ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (73ος), ο Γιώργος Νείλας (81ος) και ο Μιχάλης Μαυρικάκης (97ος).

Ο Μιχάλης Μαυρικάκης ολοκλήρωσε την διοργάνωση στην 23η θέση της Γενικής (και 4ος στους Νέους), ενώ οι θέσεις των άλλων αθλητών μας ήταν: 33. Γιώργος Νείλας, 49. Παναγιώτης Χριστόπουλος, 66. Παναγιώτης Χατζάκης, 70. Γιάννης Ηλιάδης, 79. Πολυχρόνης Τζωρτζάκης.

«Είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές από την απόδοση των αθλητών μας και από την συνεργασία που είχαν μεταξύ τους. Ήταν ένας ιδιαίτερα δυνατός Γύρος», δήλωσε το τεχνικό τιμ ο Μιχάλης Φαραντάκης, Φώτης Ζέγκλης.

Τον Γύρο κέρδισε ο κολομβιανός ποδηλάτης της ιταλικής Pro Continetal ομάδας Androni Giocattoli ο Bernal Egan. Το Tour of Bihor ήταν μια πολύ δυνατή και δύσκολη διοργάνωση στην οποία μετείχαν 144 ποδηλάτες, από 23 ομάδες, 1 Pro Continental, 9 Continental, Club και Εθνικές Ομάδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News