Αθλητισμός

Με Μπελιμπασάκη, Τσάκωνα, Βασιλείου τα "Παπαφλέσεια"

Ορισμένοι από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες του στίβου θα δώσουν το «παρών» στα "Παπαφλέσσεια", που είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο Σάββατο στην Καλαμάτα. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και αρκετοί Κρητικοί. Πιο συγκεκριμένα, ντεμπούτο στη φετινή σεζόν θα κάνει η Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία, με νέο προπονητή τον Κώστα Ηλία, ευελπιστεί σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Η πρωταθλήτρια του Σητειακού θα αγωνιστεί στα 100 μ., ενώ ο επόμενος αγώνας της θα είναι στα Βενιζέλεια (4/6) και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε μίτινγκ στην Ελβετία (11/6). Απώτερος στόχος της είναι να είναι έτοιμη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ολυμπιάδα του Ρίο, έχοντας ήδη πιάσει το όριο στα 200 μ.

Στα «Παπαφλέσσεια» θα αγωνιστούν όμως και οι δίδυμες αθλήτριες της ΓΕΗ Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, οι οποίες κυνηγούν το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα 400 μ. Η Ειρήνη έκανε παγκρήτιο ρεκόρ την προηγούμενη εβδομάδα στα Χανιά και τώρα θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το χρόνο της.

Ντεμπούτο επί ελληνικού εδάφους κάνει και ο Λυκούργος Τσάκωνας του Ελ. Βενιζέλου, ο οποίος ανεβαίνει σιγά-σιγά και θα αγωνιστεί το Σάββατο στα 100 μ. Ο Ελ. Βενιζέλος θα έχει συμμετοχή και στα 200 μ. ανδρών με τον Παναγιώτη Παπαθεοδώρου, αλλά και στο μήκος με τον Μιχαλέλη Δημήτρη.

Τον ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Χουλάκης στον ακοντισμό.

Σχόλια