default-image

Κρασανάκης: Στη δυάδα μέχρι το τέλος

Ποδόσφαιρο
Κρασανάκης: Στη δυάδα μέχρι το τέλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΠΟΑ Βασίλης Κρασανάκης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκρατημένος μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του χθες (με 3-0) κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ Χανίων στο Ατσαλένιο...

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς σχολίασε: "Δεν είχαμε περιθώριο να κάνουμε μεγάλο ροτέισον αλλά κάναμε κάποιες αλλαγές στην 11άδα οι οποίες μας βγήκαν, είχαμε ροή στο παιχνίδι, είχαμε την κατοχή που μας είχε οδηγούς στον ρυθμό και πετύχαμε τρία γκολ, κάτι που μας δίνει μεγάλη χαρά όπως και στον κόσμο που σίγουρα του το χρωστούσαμε".

Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού που ουσιαστικά φέρνει δεύτερο τον ΠΟΑ, ο Βασίλης Κρασανάκης απάντησε:

Κοιτάξτε, έχω πει από την αρχή ότι πλάνο μας είναι το τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Το ίδιο κάνουμε και τώρα. Δεν σας κρύβω ότι το αποτέλεσμα του άλλου ματς το έμαθα στην λήξη. Εμάς μας ενδιαφέρει πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος κάνεις ταμείο και βλέπεις. Σίγουρα η ομάδα μας βάσει της ιστορίας της και βάσει των παιχτών που διαθέτει θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Έστω κι έτσι ανεβήκαμε στην δεύτερη θέση όπου πρέπει να κρατηθούμε ως το τέλος και να πάρουμε μία από τις δύο θέσεις που θα μας οδηγήσει στην άνοδο».

* Ο τεχνικός του ΙΝΚΑ Γιάννης Κατσούλης ανέφερε: «Το αποτέλεσμα είναι καθαρά δίκαιο. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα να λύσουμε, εξ αρχής θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά γιατί τα συνεχόμενα 90λεπτα θα μας έβγαζαν προβλήματα στην συνέχεια. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πρώτοι και διαχειριζόμαστε την κατάσταση, έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο στην Γ' Εθνική".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News