Αθλητισμός

Αποφασίζουν για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου

Για τρίτη φορά έπεσε σήμερα στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα της βελτίωσης του προϊόντος της Super League μετά από την πρόταση του Χρήστου Πανόπουλου στα τέλη του Μάρτη.

Στη συνάντηση των ανθρώπων της Super League με αυτούς της ΕΠΟ οι πρώτοι ανέλυσαν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση του προϊόντος και οι δεύτεροι δεσμεύτηκαν ότι ως τις 10 Ιουνίου θα γνωστοποιήσουν εάν θα γίνουν δεχτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, τρίτη (3η) συνάντηση, στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Super League, με αντικείμενο την πρόταση των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, αναφορικά με την αναβάθμιση βασικών πτυχών του συστήματος διαιτησίας του πρωταθλήματος της Super League.

Στην εν λόγω  συνάντηση η ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο αυτής, κύριο Γ. Γκιρτζίκη και από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, κύριο Γ. Καραμελίδη, ενώ τη Super League εκπροσώπησαν ο πρόεδρος αυτής κύριος Γ. Μποροβήλος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, κύριος Χ. Πανόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεσμεύθηκε προς τους εκπροσώπους της Super League ότι, το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου, θα ενημερώσει τη διοργανώτρια αρχή για το αν η πρόταση που υπεβλήθη θα τύχει θετικής ή αρνητικής απάντησης".

Σχόλια