default-image

Πήραν μαύρες ζώνες στον Άγιο Νικόλαο

Σπορ
Πήραν μαύρες ζώνες στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο  Νικόλαο οι εξετάσεις Μαύρων Ζωνών 1ο και 2ο dan του Αθλητικού Συλλόγου Μινώταυρος και άλλων τεσσάρων συλλόγων της Ανατολικής Κρήτης υπό την εποπτεία του Ιωάννη Γεροντή.

Οι αθλητές εξετάσθηκαν σε όλη την εξεταστέα ύλη του αθλήματος και παράλληλα μιας ολοκληρωμένης πολεμικής τέχνης (tull, ελεύθερη μάχη, ειδικές τεχνικές, τεχνικές δύναμης και αυτοάμυνες), που εκπαιδεύει τον αθλητή σωματικά και ψυχικά με αποτέλεσμα την πλήρη τεχνική του κατάρτιση, αλλά και την πειθαρχεία ώστε να ολοκληρωθεί ως αθλητής στον βαθμό που χρειάζεται.

Όσοι συμμετείχαν έδειξαν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο περνώντας τις εξετάσεις με αρκετά καλές βαθμολογίες.

Ξεχώρισε ο Γρεώργιος Λουλακάκης του Α.Σ. Μινώταυρο Αγίου Νικολάου, ο οποίος προάχθηκε με πολύ καλή βαθμολογία στο 2ο dan και θεωρείται πλέον επίσημα βοηθός εκπαιδευτή στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Ο Γιώργος Λουλακάκης κάνει πάνω από 5 χρόνια  tae keon do, ενώ πάρει μέρος σε όλα τα σεμινάρια του Συλλόγου με ομοσπονδιακούς προπονητές, με κορεάτες όπως ο senior Grand Master Kim Ung Choll 9 dan, τον μέντορα των πολεμικών τεχνών Ζαμπίδη Μιχάλη και μετά την εξέταση που έκανε προχωρώντας στο 2ο dan, θεωρείται πλέον βοηθός εκπαιδευτή παρέχοντας τις γνώσεις του στο κομμάτι του taekwon-do αλλά και στο kick boxing.

Αναλυτικά οι αθλητές οι οποίοι εξετάστηκαν για το 2ο dan ήταν: Λουλακάκης Γεώργιος, Κατσαμάκας Παναγιώτης, Παπαδάκης Μιχάλης και για το 1ο dan Κουρίνου Μαρία, Καρύδη Δήμητρα, Μαρκετάκης Χρήστος.

Σε ανακοίνωση του ο Α.Σ. Μινώταυρος Αγίου Νικολάου επισημαίνει: «Θέλουμε δημόσια να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές γιατί έπειτα από χρόνια σκληρής προπόνησης και δουλειάς εξετάστηκαν και απέδειξαν με την επιτυχία τους ότι άξιζε τον κόπο, καλή συνέχεια στο άθλημα τους και να μην ξεχάσουν ότι οι πολεμικές τέχνες αρχίζουν μετά την μαύρη ζώνη.

Η τεχνοτροπία του συστήματος δημιουργεί τα θεμέλια σωστών χαρακτήρων και συμπεριφορών που διέπονται από σεβασμό, πειθαρχία και σκληρή δουλειά, αποδεικνύοντας ότι οι πολεμικές τέχνες είναι πολιτισμός όταν έχουμε αυτοέλεγχο και σωστή εκπαίδευση».

Οι αθλητές των σχολών  Gerontis Fighters προετοιμάζονται πλέον με σκοπό την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News