default-image

Ο Τσαντούρια Νο1 στόχος του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Ο Τσαντούρια Νο1 στόχος του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρα από τον Γιώργο Μανούσο, στον Πλατανιάς στρέφουν και αλλού το βλέμμα τους, ψάχνοντας τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης.

Ο υπ' αριθμός 1 στόχος της χανιώτικης ΠΑΕ είναι ο Γκιόργκι Τσαντούρια. Ο Γεωργιανός επιθετικός είναι γεννημένος στις 11 Απριλίου το 1993, έχει ύψος 1.81 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ντούισμπουργκ. Με τη γερμανική ομάδα έπαιξε σε 22 ματς και σημείωσε 4 γκολ.

Στο παρελθόν έχει περάσει από ταπρωταθλήματα της Ολλανδίας, της Ρωσίας και της Ρουμανίας. Τον Αύγουστο του 2010 το όνομά του συνδέθηκε με την Τσέλσι, αλλά τον Απρίλιο του 2011 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στην ολλανδική Φίτεσε. Τον Δεκέμβριο του 2012 δόθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη ρώσικη Αλάνια Βλαντικαφκάζ.

Επέστρεψε στη Φίτεσε, με την οποία αγωνίστηκε το 2012-2014. Στις 19 Φεβρουαρίου 2014 υπέγραψε στην Κλουζ της Ρουμανίας, ενώ στις 12 Ιουνίου την ίδια χρονιά εντάχθηκε στην ιταλική Ελλάς Βερόνα, ως δανεικός από την Κλουζ. Τον Σεπτέμβριο επέστρεψε στη Ρουμανία, μια και στη γείτονα χώρα δεν κατέγραψε συμμετοχή και ενώ ο ίδιος ήθελε να παίζει.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015 πήγε στη Ντούσιμπουργκ, στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Είναι 11 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα (έχει και 2 γκολ). Ξεκίνησε να παίζει στην Saburtalo Tbilisi της χώρας του και το 2009 δόθηκε δανεικός στη Μπαρτσελόνα (στην ομάδα Νέων).

Πηγή: www.sport-24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News