default-image

Συγχαρητήρια από Κεφαλογιάννη και Κεγκέρογλου

Αθλητισμός
Συγχαρητήρια από Κεφαλογιάννη και Κεγκέρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου έστειλαν συγχαρητήριες επιστολές για την άνοδο του ΟΦΗ στην Football League.

Ο πρώτος αναφέρει: «Αξίζουν συγχαρητηρίων οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο της ομάδας στην Football League.

Αξίζουν όμως και πολλών επαίνων για την παρουσία και άψογη συμπεριφορά των χιλιάδων φιλάθλων που από την αρχή έδωσαν το έναυσμα για την μεγάλη νίκη. Εύχομαι σε όλους με υγεία να γιορτάσουμε του χρόνου την άνοδο της ομάδας μας στην Super League. Εκεί που Ιστορικά έχει θέση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Κεγκέρογλου: «Για την άνοδο του ΟΦΗ στην football League εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα, στη διοίκηση, στους παίκτες, στον προπονητή και σε όλους όσους συνετέλεσαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Κυρίως όμως, ένα μεγάλο μπράβο στο φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και ολόκληρης της Κρήτης για τη σταθερή στήριξη του στον αγώνα του ΟΦΗ και την άψογη παρουσία του στην αγωνιστική διαδικασία, που αποτελεί σημαντική ένδειξη πολιτισμού και ευ αγωνίζεσθαι και μπορεί να εγγυηθεί και τις επόμενες επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News