default-image

Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στην Football League

Ποδόσφαιρο
Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ στην Football League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαμορφώθηκε ο... χάρτης της Football League για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, με τον ΟΦΗ να γνωρίζει τους αντιπάλους του, επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Μοναδική εκκρεμότητα από το φετινό πρωτάθλημα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, είναι αν θα παραμείνει ο Πανελευσινιακός ή η Ζάκυνθος, καθώς είναι στον «αέρα» ένσταση του πρώτου, που αν δικαιωθεί παραμένει αυτός. Διαφορετικά θα θέλει ένα βαθμό κόντρα στη Λαμία για την τελευταία αγωνιστική.  

Βάσει της προκήρυξης από την ΕΠΟ και τη νέα σεζόν, το πρωτάθλημα της Football League θα γίνει με 18 ομάδες. Από τους τέσσερις ομίλους της Γ' Εθνικής, μαζί με τον ΟΦΗ ανέβηκαν Άρης, Αιγινιακός και Σπάρτη. Από τη Σούπερ Λίγκα υποβιβάστηκαν Καλλονή και Πανθρακικός, έτσι οι παραπάνω ομάδες είναι η νέα... 6άδα της κατηγορίας. Το δρόμο για τη Σούπερ Λίγκα πήραν Λάρισα και Κέρκυρα, υποβιβάστηκαν Εργοτέλης, Ολυμπιακός Β. και Παναχαϊκή, ενώ θα τις ακολουθήσει ένας εκ των Πανελευσινιακού ή Ζακύνθου.

Σ' όλα τα παραπάνω βέβαια πρέπει να μπει μια πολύ βασική υποσημείωση. Όπως μας έχει συνηθίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν ενστάσεις, εφέσεις, αδειοδοτήσεις, νέα άρθρα ή και αναδιάρθρωση που μπορεί να αλλάξει το τοπίο.

Αφού λοιπόν οι εξελίξεις πάρουν το δρόμο τους, θα δούμε αν υπάρχουν αλλαγές, όμως με τα σημερινά δεδομένα στη Football League της νέας περιόδου θα συμμετέχουν: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ Καλλονής, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο. Τρίκαλα, Α.Ο. Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αχαρναϊκός, Καλλιθέα, Κισσαμικός, ΠΑΣ Λαμία, ΟΦΗ, Παναιγιάλειος, Πανελευσινιακός ή Ζάκυνθος, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός και Σπάρτη.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News