default-image

Ο σχεδιασμός, και το "ευχαριστώ" από πλευράς ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ο σχεδιασμός, και το "ευχαριστώ" από πλευράς ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ η επόμενη μέρα της ανόδου στη Football League ουσιαστικά έχει αρχίσει από χθες και μάλιστα υπήρξε και επίσημη ενημέρωση για όλα όσα συζητήθηκαν...

Συγκεκριμένα στην επίσημα ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

"Ούτε μια μέρα δεν θέλει να αφήσει να πάει χαμένη η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, μετά την άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική.

Ο έγκαιρος σχεδιασμός και η οργάνωση της ομάδας για την παραπάνω κατηγορία, ο καθορισμός του μπάτζετ και η εξεύρεση οικονομικών πόρων, οι διαδικασίες που πρέπει να ξεκινήσουν για την ίδρυση της νέας ΠΑΕ και ασφαλώς το θέμα προπονητή, για το οποίο, επιθυμία της διοίκησης είναι η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο, ήταν τα βασικά θέματα της συνεδρίασης της διοίκησης του ΟΦΗ που έγινε τη Δευτέρα (23/5) το απόγευμα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

Στη συνεδρίαση η χαρά και η ικανοποίηση για την άνοδο του ΟΦΗ ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των διοικούντων του ΟΦΗ, αλλά ταυτόχρονα και η επιθυμία να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ενοψει της συμμετοχής της στην Football league.

To οικονομικό και η άμεση κινητοποίηση που πρέπει να γίνει, ώστε η σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στο θέμα αυτό, είναι το πρώτο θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τη διοίκηση του ΟΦΗ.

Η εξεύρεση μεγάλων χρορηγιών, αλλά και ανθρώπων που θα συμμετάσχουν δυναμικά στην επικείμενη συγκρότηση της ΠΑΕ που θα ιδρυθεί, είναι το μεγάλο στοίχημα που αυτήν την εποχή απασχολεί τη σημερινή διοίκηση.

"Είμαστε ανοικτοί σε όποιον θέλει να έρθει κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστκά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.

Για το θέμα προπονητή, η θέση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρη.

Ο προπονητής που οδήγησε τον ΟΦΗ στην άνοδο, ο Νίκος Νιόπλιας, είναι επιθυμία όλων να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ".

Ωστόσο, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ "με τον προπονητή θα γίνει τις επόμενες μέρες μια σοβαρή και συνολική συζήτηση, για τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας τη νέα χρονιά, για το σχεδιασμό που πρέπει να γίνει και την οργάνωση της, μέσα απο την οποία θα παρθούν και οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα».

Η διοίκηση του ΟΦΗ, πάντως δείχνει ότι θέλει να κινηθεί άμεσα στα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος".

H διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της "ευχαριστεί την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου για τα μέτρα που έλαβε, αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, στο παιχνίδι με το Φωστήρα. Κατά γενική ομολογία, τα πάντα πήγαν περίφημα και σε αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα και οι ενέργειες και τα μέτρα τάξης του αγώνα", ενώ ευχαριστεί και την εταιρεία security με την οποια συνεργάστηκε.

"Θα ήταν παράλειψη-συνεχίζει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ- να μην ευχαριστήσουμε δυο ακόμη ανθρώπους που συνέβαλαν στην προσπάθεια του ΟΦΗ στην φετινή χρονιά. Ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης, ενας ανιδιοτελής φίλος του ΟΦΗ, έδωσε σημαντικές μάχες στις δικαστικές αίθουσες για τον ΟΦΗ, με μεγαλύτερη την επιστροφή των 6 βαθμών που τόσο άδικα είχαν αφαιρεθεί απο την ομάδα μας. Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης η διοίκηση του ΟΦΗ φιλοξένησε το νομικό του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με το Φωστήρα και πανηγύρισε με όλους μας την άνοδο της ομάδας.

Ακόμη, η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΕΠΣΗ, αλλά και προσωπκά τον πρόεδρο της Ενωσης Νίκο Τζώρτζογλου, για την συμπαράσταση του στον ΟΦΗ, σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News