Αθλητισμός

Επόμενη μέρα, μπάτζετ και Νιοπλιας στο επίκεντρο

Καθόλου χρόνο δε χάνει η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, που χθες συνεδρίασε για περίπου τέσσερις ώρες και επί τάπητος τέθηκαν τα βήματα για την επόμενη μέρα. Μια συζήτηση ουσίας, αφού μετά τον απολογισμό για τη χρονιά που "έκλεισε" οι διοικούντες εστίασαν στο... αύριο.

Η εκκαθάριση της ΠΑΕ είναι το επόμενο στάδιο των εξελίξεων, καθώς μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να γίνει η τελευταία γενική συνέλευση. Έπειτα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα προκηρύξει έκτακτη γενική συνέλευση για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ, αφού ακολουθηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες.

Το σημαντικότερο που προέκυψε είναι ότι οι διοικούντες θέλουν άμεσα να συζητήσουν με τον Νίκο Νιόπλια, καθώς υπάρχει σφοδρή επιθυμία να οδηγήσει την ομάδα και στη Football League. Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα κάποιο ραντεβού, όμως αυτό δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Από 'κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκαν αναλυτικά τα βασικά σημεία για την επόμενη σεζόν. Από όλους θεωρείται δεδομένο ότι χρειάζεται ενίσχυση του διοικητικού σχήματος και δεν αποκλείεται ήδη να έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.

Στο τραπέζι της κουβέντας τέθηκε και το μπάτζετ για τη νέα χρονιά ενόψει Football League, καθώς το οικονομικό σκέλος είναι κάτι που απασχολεί έντονα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει και νέα σύσκεψη των μελών της διοίκησης, αφού καθημερινά διαμορφώνονται και νέα δεδομένα.

Σχόλια