Αθλητισμός

Εντυπωσίασε το Ηράκλειο ΟΑΑ στο 1ο Ατομικό Τένις Νότου

Με τη συμμετοχή εννέα αθλητών- τριών συμμετείχε το Ηράκλειο ΟΑΑ στο  1ο Ατομικό Πρωτάθλημα Τένις Νότου που έγινε στο Χαϊδάρι .

Συγκεκριμένα την αποστολή του Ομίλου αποτελούσαν οι: Βελεντάκη Γιάννης, Καλατζή Αλέξανδρος, Καρακώστα Σπύρος, Κολοβός Σοφίος- Δημήτρης, Κωστάκης Μάνος, Μπουνάκης Δημήτρης, Νικολιδάκης Γιάννης, Τζωρμπατζάκης Βασίλης και Νικολαϊδη Ευαγγελία.

Όλοι οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, έπαιξαν ωραίο τένις και αποκόμισαν εμπειρίες.

Αρχικά οι αθλητές χωρίστηκαν σε Ομίλους των τεσσάρων και στη συνέχεια οι πρώτοι των ομίλων συμπλήρωσαν το κυρίως ταμπλό.

Ο Νικολιδάκης Γιάννης βγήκε πρώτος στον Όμιλο του, πραγματοποιώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, εξασφαλίζοντας την είσοδο του στο ταμπλό.  Στο ταμπλό αγωνίστηκε στους 16 με τον συναθλητή του Κολοβό Σοφίο και τον κέρδισε με 61. Στην οκτάδα στον αγώνα του με τον Δρούσκο από τη Γλυφάδα έχασε με 60.

Ο Κολοβός Σοφίος Δημήτρης έκανε δύο νίκες στον Όμιλο του και κατέκτησε την πρώτη θέση και την είσοδο του στο ταμπλό, όπου έχασε στους 16 από τον συναθλητή του Νικολιδάκη με 61.

Η Νικολαϊδη Ευαγγελία έκανε δυο νίκες και μια ήττα, έλαβε την δεύτερη θέση και εξασφάλισε την είσοδο της στο ταμπλό. Στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε με την Καζάκου από το Περιστέρι και έχασε με 60.

Οι  Καρακώστας, Κωστάκης και Μπουνάκης κατέκτησαν  την δεύτερη θέση στον Όμιλο τους με 2 νίκες και 1 ήττα, ο Καλατζής την τρίτη θέση με 1 νίκη και 2 ήττες και οι Βελεντάκης Τζωρμπατζάκης την τέταρτη θέση.

Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής κ. Νίκος Μελισσουργάκης.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» καθώς και τους προπονητές τους για τις πολύ καλές τους εμφανίσεις!

Επόμενο ραντεβού  3-5 Ιουνίου 2016, που θα γίνει η τελική φάση του 1ο Ατομικού Πρωταθλήματος 10 ετών στην Αθήνα.

Σχόλια