default-image

Πήρε το διπλό ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Πήρε το διπλό ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη σήμερα στη Νέα Σμύρνη  για να αυξήσει τις πιθανότητες  ώστε να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions Leauge. Και τα κατάφερε στηριζόμενος στην εκτελεστική δεινότητα του Αθανασιάδη και του Μακ και στην μεγαλύτερη πληρότητα στο ρόστερ του σε σχέση με αυτό του Πανωνίου.

Η ομάδα του δικεφάλου του βορρά  κυριάρχησε στο α΄ημίχρονο (ο Πανιώνιος φάνηκε επηρεασμένος από την υπόθεση Μπακασέτα) και με τον Αθανασιάδη που είχε μία σπουδαία ευκαιρία με το καλημέρα κατάφερε να προηγηθεί στο 27΄ και να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Παρόλα αυτά λόγω κυρίως ατομικών λαθών έδινε συχνά στους γηπεδούχους-που είχαν και έναν πολύ επικίνδυνο Μπαργκάν στο δεύτερο μέρος- την ευκαιρία να απειλήσουν και να φθάνουν στην περιοχή του αξιόπιστου Γλύκου. Ο Ρόμπερτ Μακ «σφράγισε» τη νίκη με ένα υπέροχο γκολ στο 77΄, ενώ στο 89΄ ο Οικονόμου αστόχησε σε πέναλτι που έκανε ο Χατζηισαΐας στον Βιγιάλμπα.

Πανιώνιος: Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Τασουλής, Κόρμπος (Καθάριος 75'), Σιώπης, Χαλκιαδάκης (Βιγιάλμπα 84'), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (Μπαργκάν 46') και Μασούρας

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 87'), Τζαβέλλας, Λέοβατς (Σκόνδρας 81'), Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας (Μπερμπάτοφ 74'), Ροντρίγκες, Μακ και Αθανασιάδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News