default-image

Πολεμαρχάκης: Τέλος το δύσκολο… μονοπάτι της Γ΄ εθνικής (video)

Αθλητισμός
Πολεμαρχάκης: Τέλος το δύσκολο… μονοπάτι της Γ΄ εθνικής (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του  μετά το ματς με το Φωστήρα ο αναπληρωτής πρόεδρος και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης .

«Σε κανένα σημείο δεν πίστεψα ότι θα χανόταν το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους παίκτες και όλους τους συνεργάτες στη διοίκηση. Φυσικά και όλους όσοι βοήθησαν την προσπάθεια αυτή, αλλά και το φίλαθλο κόσμο, που είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΟΦΗ. Ήταν άψογος σήμερα (σ.σ. χθες), σεβάστηκε και τον αντίπαλο, ενώ παίκτες και φίλαθλοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

Για την επόμενη μέρα επισήμανε: «Πήρε τέλος η Γ' Εθνική, ένα δύσκολο και άσχημο... μονοπάτι, στο οποίο βρέθηκε η ομάδα. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη μέρα, που πιστεύω ότι θα είναι πιο δύσκολη. Θα ακολουθήσει η απονομή, αφού έχουμε μια συνεννόηση με την ΕΠΟ και μέσα στην εβδομάδα θα κάνουμε συμβούλιο. Μπορεί εγώ να είχα ένα λόγο παραπάνω στο αγωνιστικό, να λοιδορήθηκα σε ορισμένες στιγμές, αλλά, αν δεν ήταν και τα υπόλοιπα οκτώ μέλη της διοίκησης, δε θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες υπερβάσεις».

«Νιώθουμε δικαιωμένοι»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ, Γιώργος Βλαστός, ήταν σε πελάγη ευτυχίας μετά το χθεσινό ματς, τονίζοντας στην "ΚΡΗΤΗ TV": «Νιώθουμε όλοι δικαιωμένοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας στήριξαν σ' αυτήν την προσπάθεια. Είναι μια δικαίωση για όλους. Ξεχωριστό κεφάλαιο είναι ο κόσμος, που ειδικά στο δεύτερο γύρο έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές, αρκετές, αλλά σ' αυτές πρέπει να είμαστε δυνατοί».   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News