default-image

Κρασανάκης: «Δεν καταθέτει τα όπλα ο ΠΟΑ»

Ποδόσφαιρο
Κρασανάκης: «Δεν καταθέτει τα όπλα ο ΠΟΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δρόμος του ΠΟΑ μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΙ παραμένει δύσβατος όσον αφορά την άνοδό του στην Γ' Εθνική, όμως μπορεί να συνεχίσει να ελπίσει βάσιμα στην άνοδο.

Φτάνει πλέον στα επόμενα παιχνίδια να έρθουν οι πολυπόθητες νίκες, κάτι που αγνοεί μέχρι τώρα. Ο Βασίλης Κρασανάκης, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στην Ιεράπετρα τόνισε: «Τα μπαράζ είναι δύσκολα. Οι ομάδες έχουν πολλές δυνατότητες. Το ΙΝΚΑ έχει ξεχωρίσει. Δεν καταθέτουμε τα όπλα, είναι ανοιχτά όλα. Μέχρι το τέλος θα κριθεί ποιοι θα ανέβουν Γ' Εθνική».

Αναφορικά με το παιχνίδι είπε: «Ξέραμε ο,τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Θεωρώ τον ΟΦΙ μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Βάση των αποτελεσμάτων ήρθαμε για τη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον δυνατό αέρα και δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Δεν το βάλαμε όμως κάτω. Αλλάξαμε το πλάνο μας, ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΟΦΙ, Μανόλης Σκύβαλος δήλωσε: «Σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη. Θα συμφωνήσω πως πετύχαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα παιδικό γκολ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς ο αέρας ήταν ο… πρωταγωνιστής στο παιχνίδι. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα των μπαράζ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News