Αθλητισμός

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Ηλία Κώτσιου!

Με το χαμόγελο του πρωταθλητή, ο Ηλίας Κώτσιος αμέσως μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα, ξεκίνησε το ταξίδι του για Αθήνα, προκειμένου να ζήσει αυτές τις χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά του.

Σε μήνυμα που έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ηλίας Κώτσιος, εκ των ογκόλιθων του ΟΦΗ στην φετινή πορεία, ανέφερε τα εξής:

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά επιστροφή στην οικογένεια στην Αθήνα. Μεγάλη η σημερινή χαρά και θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην καρδιά μου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που με έφεραν στον ΟΦΗ μας στους προπονητές για τον σεβασμό που μου έδειξαν στους υπέροχους συμπαίκτες μου με τους οποίους περάσαμε ωραίες στιγμές μέσα και έξω από το γήπεδο στους φιλάθλους του ΟΦΗ που μας έσπρωξαν με την παρουσία τους και την στήριξη τους στην άνοδο στους μασέρ φροντιστές φυσικοθεραπευτές της ομάδας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου και τα δυο μου κοριτσάκια για την υπομονή που έδειξαν για να κάνω αυτό που αγαπώ πολύ και να έρθω στην ομάδα που μου έδωσε τα εφόδια για να παίξω 20 χρόνια ποδόσφαιρο. Καλή αντάμωση!!!!!»

Σχόλια