default-image

Ήττα στο μπαράζ για το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Ήττα στο μπαράζ για το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ηράκλειο δεν τα κατάφερε στο μπαράζ κατάταξης με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο Λαρισαίων καθώς ηττήθηκε με 70-78 κι έτσι θα πρέπει να αδειάσουν τρεις θέσεις από την Α2 κατηγορία για να μπορέσει να πάρει την άνοδο.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη πάλεψε για τη νίκη που θα της έδινε βάσιμες ελπίδες για την άνοδο, όμως δεν τα κατάφερε. Το ματς που έγινε στο κλειστό του Παπάγου ήταν ντέρμπι ως το 22ο λεπτό με το σκορ να είναι 41-39 υπέρ του Ηρακλείου. Από εκεί και μετά όμως το σκηνικό άλλαξε άρδην. Οι Λαρισαίοι ανέβασαν ταχύτητα και με επιμέρους σερί 8-25 βρέθηκαν να προηγούνται με 49-64 στο 28'. Από εκεί και μετά ο ΓΣΛ είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτασε στη νίκη.

Από εκεί και πέρα, την άνοδό του στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ πανηγύρισε ο Αμύντας καθώς επικράτησε με 87-81 της ΑΕΛ στον αγώνα μπαράζ που πραγματοποιήθηκε στην Αταλάντη.

Στο άλλο ματς κατάταξης, ο Ιωνικός Νικαίας νίκησε με 62-60 την Καστοριά μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Η ομάδα της Νίκαιας για να πάρει την άνοδο θα πρέπει να αδειάσουν τέσσερις θέσεις από την Α2!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News