default-image

Επί ποδός η Κρήτη ΤV για το ΟΦΗ-Φωστήρας!

Ποδόσφαιρο
Επί ποδός η Κρήτη ΤV για το ΟΦΗ-Φωστήρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΚΡΗΤΗ TV βρίσκεται επί ποδός για την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης του ΟΦΗ-Φωστήρα ώστε η εικόνα από το κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» να μεταφερθεί στους απανταχού φίλους του ΟΦΗ και στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ήδη έχει στηθεί στο «Γεντί Κουλέ» μια μεγάλη παραγωγή με επτά κάμερες, ασύρματη κάμερα και με μια μεγάλη ομάδα οπερατέρ, σκηνοθετών, γραφιστών, τεχνικού προσωπικού αλλά και το αθλητικό και δημοσιογραφικό τμήμα της ΚΡΗΤΗ TV να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί live από την ΚΡΗΤΗ TV μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες αλλά και livestreaming από το portal www.neakriti.gr, όπου θα υπάρχει ρεπορτάζ και από την εξέλιξη του αγώνα, φωτογραφικό υλικό και τα όσα γίνονται στο γήπεδο.

Οι ζωντανές συνδέσεις θα ξεκινήσουν από τις 16:30 στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV με ρεπορτάζ λίγο πριν τη σέντρα. Θα ακολουθήσει στις 17:00 η μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή Γιώργου Μιμίκου και ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου από τον Γιάννη Καλιακάκη.

Στις 22:00 το βράδυ στην εκπομπή EXTRA SPORT θα ακολουθήσει η ανάλυση και ο απόηχος του αγώνα, ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια και όλα όσα θα γίνουν μετά το φινάλε της αναμέτρησης και θα έχουν καταγράψει οι κάμερες της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News