default-image

Διοικητικές ευχές στον ΟΦΗ ενόψει Φωστήρα

Ποδόσφαιρο
Διοικητικές ευχές στον ΟΦΗ ενόψει Φωστήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία προπόνηση σήμερα στο ΒΑΚ για τον ΟΦΗ ενόψει Φωστήρα και η διοίκηση δεν θα μπορούσε να μην δώσει δυναμικό παρών για να δώσει τις ευχές για το νικηφόρο αποτέλεσμα στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο εορτάζων Κώστας Αρχοντάκης , ο Γιάννης Βάβουλας και ο Γιάννης Τσακαλάκης βρέθηκαν εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ στην προπόνηση του Σαββάτου. Κοντά τους και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος μετέφερε και αυτός τις ευχές του, αλλά και της διοίκησης του, για νίκη και άνοδο του ΟΦΗ.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ακόμη ο Δημήτρης Αποστολάκης, ο τεχνικός διευθυντής Γιωργος Βλαστός και ο Νίκος Ανδριανάκης. Στον ΟΦΗ επικρατεί ενότητα και ομοψυχία για την αναμέτρηση της Κυριακής, στοιχεία που θα τα χρειαστεί ο ΟΦΗ για να πετύχει το στόχο του.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr διακρίνονται απο αριστερά ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης, ο Κώστας Αρχοντάκης, ο Γιάννης Βάβουλάς, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και ο Δημήτρης Αποστολάκης, στην προπόνηση του ΟΦΗ το Σάββατο στο αθλητικό κέντρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News