Αθλητισμός

Εισιτήρια... τέλος για τον δεύτερο τελικό

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» την έδρα του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων και την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Και μάλιστα θα το κάνει σε κατάμεστο ΟΑΚΑ καθώς όπως ανακοινώθηκε εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του δεύτερου αγώνα!

Συγκεκριμένα: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 22/5/2016 και ώρα 19.30.

Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» απέδειξαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ  αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Είμαστε βέβαιοι πως οι φίλοι της ομάδας μας θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας».

Σχόλια