default-image

Ανακοίνωση ΟΦΗ: "Η ομάδα μας αλλάζει πορεία"

Αθλητισμός
Ανακοίνωση ΟΦΗ: "Η ομάδα μας αλλάζει πορεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δίνει το στίγμα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Φωστήρα. «Η ομάδα μας αλλάζει πορεία», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Επίσης, γίνεται αναφορά στην πρωτοφανή αγάπη του κόσμου και τη θέληση να βρεθεί κοντά στους πρωταγωνιστές, επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να προστατευτεί η ομάδα με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Φίλαθλοι του ΟΦΗ,Την Κυριακή η ομάδα μας αλλάζει πορεία.

Ξεφεύγει από την Γ' Εθνική και συνεχίζει δυναμικά την  διαδρομή της, για να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε. Εκεί που ιστορικά ανήκει. Στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η απίστευτη αγάπη του κόσμου και η τρομερή διάθεση του, να εξαντλήσει τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Φωστήρα, γεγονός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ, το οποίο δεν συνέβαινε ούτε στα μεγάλα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος, δείχνει την σφοδρή επιθυμία του κόσμου του ΟΦΗ να δει ξανά ένα ΟΦΗ δυνατό, ο οποίος χτισμένος πια σε στέρεες βάσεις, θα διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτήν την πρωτοφανή αγάπη του κόσμου, να βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη και την άνοδο στην Β' Εθνική. Την Κυριακή, από το γήπεδο του ΟΦΗ θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει.

Ταλαιπωρήθηκε, δυσκολεύθηκε, αλλά τώρα είναι πιο δυνατός από ποτέ, για να πάρει αυτό που αξίζει και να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία. Την Κυριακή το γήπεδο μας, θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

Σε προσέλευση κόσμου, σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και σε αγωνιστική επιτυχία. Αυτό που πρέπει να τονιστεί για μια ακόμη φορά, είναι η σημασία, κάθε φίλαθλος που θα βρεθεί στο γήπεδο, να αποδεχθεί ότι η μέγιστη προτεραιότητα είναι η προστασία της ομάδας μας.

Αυτό που μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει και αυτό που έρχεται. Κάθε φίλαθλος, με αίσθημα ευθύνης, θα πρέπει να προστατέψει τον ΟΦΗ μας,  και με τη δυνατή φωνή του, να τον σπρώξει στη νίκη.

Αυτή είναι η πιο σημαντική βοήθεια που μπορεί να δώσει στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες μας, για να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουμε από Δευτέρα το δρόμο μας.

Ραντεβού, στο γήπεδο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News