Αθλητισμός

Χωρίς Μανωλά η ΑΕΚ με Πανιώνιο

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ένα απρόοπτο δημιουργήθηκε με τον Στέλιο Μανωλά, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αύριο το απόγευμα.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Στέλιος Μανωλάς υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις ελέω αδιαθεσίας και οι γιατροί του συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για τουλάχιστον πέντε μέρες, λόγω υπερκόπωσης. Έτσι, στον πάγκο της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι ο Νίκος Παναγιωτάρας, συνεργάτης του έμπειρου κόουτς.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης.

Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας».

Σχόλια