default-image

Ήττα σοκ για ΠΟΑ από Άρη Ρεθύμνου!

Ποδόσφαιρο
Ήττα σοκ για ΠΟΑ από Άρη Ρεθύμνου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έσπασαν οι έδρες στα σημερινά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ των πρωταθλητών της Κρήτης.

Στο Ατσαλένιο, ο Άρης Ρεθύμνου νίκησε 0-1 τον ΠΟΑ ενώ με τον ίδιο σκορ στην Ιεράπετρα το ΙΝΚΑ επικράτησε του γηπεδούχου ΟΦΙ. Η βαθμολογία πλέον διαμορφώνεται ως εξής:

Η 3η αγωνιστική

Κυριακή 22 Μαϊου

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ-Άρης Ρεθύμνου

ΟΦ Ιεράπετρας-ΠΟΑ

Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ είχε πολλές ευκαιρίες, χαμένο πέναλτι και δοκάρια αλλά πλήρωσε το νόμο του ποδοσφαίρου, με τον Άρη να σκοράρει στο 23' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη.

Ο ΠΟΑ προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να ελέγξει το ματς αλλά το γκολ που δέχτηκε κόντρα στην ροή του αγώνα τον άγχωσε στη συνέχεια. Πάντως, ευκαιρίες χάθηκαν με το τσουβάλι, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Τριανταφύλλου στο 81' που δόθηκε σε χέρι αμυντικού αλλά στην εκτέλεση ο έμπειρος φορ του ΠΟΑ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Βογιατζιδάκη. Μεγάλη φάση χάθηκε και στο 47' με τον Γιακουμάκη να έχει δοκάρι όπως και ο Τριανταφύλλου στο 85', κι έτσι εξελίχτηκε σε μοιραίο του ΠΟΑ στο σημερινό παιχνίδι…

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Βρεττός Κ, Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Μπουτσάκης (67? Ρωμανάκης), Φραγκιαδάκης (62? Βλάχος), Πετράς, Τριανταφύλλου, Βρεττός Ν., Καρβελάς (76? Παπαδομιχελάκης).

Άρης Ρεθύμνου: Βογιατζιδάκης, Πιργία, Μπερνιδάκης (78? Θεοδωρομανωλάκης), Μιχελιδάκης, Δασκαλάκης, Μαργκίνι, Γκούτζος (60? Μουλίτσας), Καψαλάκης, Γκιόκας, Κοζανίδης, Βελονάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News