Αθλητισμός

Πίστη στη διοίκηση του ΟΦΗ για την άνοδο!

Διάχυτη είναι η πίστη για την άνοδο στη διοίκηση του ΟΦΗ κι αυτό επιβεβαιώθηκε και το βράδυ της Δευτέρας, μετά το σημαντικό διοικητικό συμβούλιο ενόψει του αγώνα με το Φωστήρα.

Οι διοικούντες πήγαν στο KAΦΕ EL-CLASICO και συνέχισαν την ποδοσφαιρική συζήτηση, γύρω απο τα θέματα του ΟΦΗ και την κρίσιμη εβδομάδα για την κρητική ομάδα.

Στο KAΦΕ EL-CLASICO η διοίκηση του ΟΦΗ πέρα απο τους γευστικούς μεζέδες του Μηνά Πίτσου και της συζύγου του Ελενας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την συνέντευξη των πρώην παραγόντων του ΟΦΗ Μιχάλη Τζιράκη και Νίκου Δουλουφάκη στην KΡHTH-ΤV με θέμα τον ΟΦΗ και την προσπάθεια του για την άνοδο.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πολύ... ΟΦΗ και σχέδια για το μέλλον της ομάδας, μετά την Κυριακή, όταν με το καλό ο ΟΦΗ κερδίσει την άνοδο του στην παραπάνω κατηγορία.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν ότι ο στόχος της ανόδου στην Β' Εθνική θα επιτευχθεί και θα ξεκινήσει μια νέα πορεία για το κρητικό συγκρότημα, με στόχο την επιστροφή του ξανά στην Σούπερ Λίγκ, όπου ανήκει.

Να σημειωθεί ότι στην παρέα της διοίκησης του ΟΦΗ βρέθηκαν και δυο ακόμη επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό, να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια που θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Πρόκεται για τους κ.κ. Νίκο Πλατάκη και Μανόλη Ορφανάκη, οι οποίοι είναι κοντά στην προσπάθεια του ΟΦΗ. Παρών ήταν επίσης και ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης.

Σχόλια