Αθλητισμός

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Επαφές με χορηγούς!

Δυναμικά έχει ξεκινήσει το τμήμα μάρκετινγκ της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχοντας δημιουργήσει νέα χορηγικά προγράμματα για την περίοδο 2016-2017 τα οποία προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος προβολής σε όλα τα τμήματα (αγωνιστικά, προαγωνιστικά και ακαδημίες) και σε όλους τους χώρους/γήπεδα που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οι χορηγοί/υποστηρικτές θα έχουν αποκλειστικότητα προβολής (απαγόρευση προβολής ανταγωνισμού) και θα συνδεθούν με το πρόγραμμα κάρτας-μέλους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Η ανεύρεση χορηγιών και το ζήτημα της κάρτας μέλους του ΟΦΗ, έχει τεθεί σε προτεραιότητα από τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

«Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και Γενικός Αρχηγός των τμημάτων Νίκος Τσαμπουράκης, τονίζει πάνω σε αυτό ότι «ήδη ένα επιτελείο ανθρώπων εργάζονται με επαφές στην Κρήτη και την Αθήνα, τόσο για χορηγούς, όσο και για την δημιουργία κάρτας μέλους. Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις».

Ανακοινώσεις

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ προχώρησε στις παρακάτω ανακοινώσεις-προσκλήσεις ενδιαφέροντος για χορηγούς και υποστηρικτές:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ XΟΡΗΓΟΥΣ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ


O ΑΣ ΟΦΗ έχει εκπονήσει νέα χορηγικά προγράμματα για την περίοδο 2016-2017 τα οποία προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος προβολής σε όλα τα τμήματα (αγωνιστικά, προαγωνιστικά και ακαδημίες) και σε όλους τους χώρους/γήπεδα που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τον ΑΣ ΟΦΗ. Οι χορηγοί/υποστηρικτές θα έχουν αποκλειστικότητα προβολής (απαγόρευση προβολής ανταγωνισμού) και θα συνδεθούν με το πρόγραμμα κάρτας-μέλους του ΑΣ ΟΦΗ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (mail) στην διεύθυνση ofi-ac@hotmail.com έτσι ώστε να λάβουν την ενημέρωση της προτεινόμενης συνεργασίας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ / ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ

Εταιρείες που εμπορεύονται γραφική ύλη, αναλώσιμα γραφείων και συναφή είδη καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (mail) στην διεύθυνση ofi-ac@hotmail.com έτσι ώστε να λάβουν την ενημέρωση της προτεινόμενης συνεργασίας. που αφορά στην κάλυψη των αναγκών του ΑΣ ΟΦΗ. Ο συνεργάτης που θα επιλεχθεί με απόφαση Δ.Σ. με βάση την οικονομική προσφορά και τις επιπλέον παροχές που θα προσφέρει, θα ενταχθεί στα χορηγικά προγράμματα προβολής του ΑΣ ΟΦΗ της περιόδου 2016-2017.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΜΕ

O ΑΣ ΟΦΗ αναζητά επίσημους χορηγούς επικοινωνίας (ΜΜΕ – τηλεοπτικοί σταθμοί, εφημερίδες, ραδιόφωνα, sites). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος (mail) στην διεύθυνση ofi-ac@hotmail.com έτσι ώστε να λάβουν την ενημέρωση της προτεινόμενης συνεργασίας.

Σχόλια