default-image

Γιορτή ανόδου για Καμηλάρι και Φαιστό (video)

Ποδόσφαιρο
Γιορτή ανόδου για Καμηλάρι και Φαιστό (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εορταστικό ήταν το κλίμα στη Μεσαρά την περασμένη Κυριακή, με δύο σωματεία να γιορτάζουν την άνοδό τους, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου και μελών της Ένωσης από την περιοχή.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μαζί με τους Γιώργο Κουτεντάκη και Γιώργο Βοζικάκη βρέθηκαν στο Καμηλάρι, όπου η τοπική ομάδα στην πρώτη χρονιά της ίδρυσής της, ανέβηκε από την Γ' στην Β' Κατηγορία και διοργάνωσε γιορτή με πλούσια εδέσματα στα γραφεία της, παρουσία της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και των φίλων της. Ο κ. Τζώρτζογλου στην ομιλία του συνεχάρη το Καμηλάρι για την άνοδό του αλλά και το ήθος που έδειξε στα γήπεδα. Στην εκδήλωση του Καμηλαρίου έδωσαν το παρών και οι Μεσαρίτες παράγοντες της Ακαδημίας του ΟΦΗ, Γιάννης Κουτεντάκης και Γιάννης Φασομυτάκης.

Επόμενος σταθμός για την αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ ήταν στους Βώρρους, εκεί όπου η Φαιστός γιόρτασε την άνοδό της στην Α1 Κατηγορία, έχοντας κερδίσει την ίδια ημέρα στον τελικό των πλέι οφ με 2-0 τον Μαραθώνας. Στα επινίκια της ομάδας των Βώρρων δέχτηκαν και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΕΠΣΗ για την άνοδό τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News