default-image

To γλέντησαν με την ψυχή τους στην ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
To γλέντησαν με την ψυχή τους στην ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Σιδηρόπουλου σήμανε την έναρξη των πανηγυρισμών στην ΑΕΚ. Μπορεί το ΟΑΚΑ να μην είχε κόσμο, στη σημαντικότερη εφετινή στιγμή της ομάδας, ωστόσο οι παίκτες και οι λιγοστοί φίλαθλοι που ήταν εκεί, το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Ο Χρήστος Αραβίδης, που είχε γίνει αλλαγή νωρίτερα γιατί έφαγε αγκωνιά και έχασε τρία δόντια, έτρεξε προς την εξέδρα όπου ήταν οι οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ ο Στέλιος Μανωλάς αγκάλιασε τους συνεργάτες του. Άπαντες στον πάγκο της Ένωσης ήταν όρθιοι στα τελευταία λεπτά και μόλις το ματς έληξε εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μανωλάς, σε μια ιδιαίτερη στιγμή για αυτόν, γονάτισε μόνος του, πριν πνιγεί στις αγκαλιές των παικτών του οι οποίοι τον σήκωσαν στα χέρια!

Οι «κιτρινόμαυροι» φόρεσαν μπλουζάκια με τη λέξη ΗΡΘΑΜΕ και πήγαν στην κερκίδα των φίλων της ΑΕΚ για να βγάλουν selfies και να πανηγυρίσουν τραγουδώντας όλοι μαζί το σύνθημα «εμπρός αητέ, δικέφαλε». Αμέσως μετά, ο Πέτρος Μάνταλος παρέλαβε το βραβείο του MVP και λίγα λεπτά μετά σήκωσε, παρέα με τον Αραβίδη, το πολύτιμο τρόπαιο!

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News