Αθλητισμός

Ένας νέος ΟΦΗ αναγεννιέται από την Κυριακή!

Είναι από τις πιο ιστορικές στιγμές, η συνάντηση ΟΦΗ-Φωστήρα την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ». Όχι για καθεαυτό τον στόχο της ανόδου της κρητικής ομάδας από τη Γ' εθνική στη Β' , αλλά για την προοπτική που είναι ικανή να ανοίξει αυτή η άνοδος, στο χτίσιμο ενός μεγάλου ΟΦΗ, που μπορεί να εκφρασθεί μέσα από τις καρδιές των φίλων του μέσα κι έξω από την Κρήτη.

Να αποτελέσει τη θεμελίωση του οικοδομήματος με την αρχιτεκτονική των αξεπέραστων παλιών εποχών και της ευρωπαϊκής παρακαταθήκης των αμέσως επόμενων χρόνων. Σβήνοντας παντελώς τις περιόδους των ισχνών αγελάδων, που συνοδεύτηκαν από την κακοδιαχείριση και την αναξιοπιστία.
Ένας νέος ΟΦΗ αναγεννιέται από την Κυριακή και με αυτή την προσδοκία προστρέχουμε ως υποστηρικτές και συμμέτοχοι ενός νέου οράματος!

Το αισθητήριο του φίλαθλου κόσμου αντιλαμβάνεται αυτή τη σπουδαιότητα, εκτιμώντας όλη την προσπάθεια:

Των κρητικών παραγόντων που έδειξαν γενναιότητα στο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος και λειτούργησαν με ήθος και σεβασμό στο συμβολισμό της ιδέας, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα, ως Κύριοι, τις ευθύνες τους. (Ξέρετε τι σημαίνει βάζω χρήμα σε αυτές τις περιόδους σε κάτι που αγαπώ και πιστεύω;)

Της τεχνικής ηγεσίας και πάλαι ποτέ αρχηγού, που ξέρουν πως λειτουργεί με καθαρότητα απέναντι στο ποδόσφαιρο, μέσα από οραματισμούς και ιδέες. Και με την προσωπικότητα που ισορρόπησε τον παλμό του ΟΦΗ σε κακοτράχαλη και ασύμβατη με το dna του κατηγορία. (Η διαφορά φάνηκε αμέσως από μικρά και μεγάλα, άμα τη εμφανίσει του, στον πάγκο!)

Των ποδοσφαιριστών που κατάφεραν την ανατροπή, με τις προσθήκες του Ιανουαρίου και με σημαίες τις παλιοσειρές Κώτσιο, Κιάσσο Πόποβιτς και άλλων… (Ποιος δεν είδε ότι έχουν δώσει από την ψυχή τους;)

Οι φίλαθλοι γνωρίζουν σε βάθος ότι ο ΟΦΗ είναι επιτέλους σε καλά χέρια και πως η επόμενη μέρα μπορεί να είναι ακόμη καλύτερη και πιο σαρωτική. Η επίγνωση είναι τόσο δυνατή που μαρτυρεί την αναθέρμανση του συναισθήματος που γέννησε το μύθο του «Γεντί Κουλέ», και την ισχύ που είχε αναδείξει η εποχή Γκέραρντ.

Πολλά περνούν όλο αυτό το διάστημα από το μυαλό μας. Δυνατές εικόνες από το μέλλον και το παρελθόν, έρχονται από μόνες τους καθώς επικεντρώνουμε σε αυτή τη μάχη. Και καταλήγουμε πως αυτό το γεγονός με τα μεγάλα δώρα που γίνονται ορατά από την επόμενη κιόλας μέρα, αξίζουν του σεβασμού όλων και της προσοχής όλων.

Το ποδόσφαιρο από μόνο του απαιτεί προσοχή, συγκέντρωση και υπομονή. Όλοι με θετική ενέργεια, για το εισιτήριο ανόδου και με μοναδική βλέψη την επιτυχία του ΟΦΗ.

Η διοικούσα έχει δίκιο στον τρόπο με τον οποίο οργανώνει το παιγνίδι κι ας είναι πρωτόγνωρη η εμπειρία της από τον κατακλυσμό της ζήτησης από τον φίλαθλο κόσμο.  Όλοι μετέχουμε στο παιγνίδι με στόχο την κατάκτηση, προστατεύοντας την ομάδα από την όποια πρόκληση έλθει ή δεν έλθει…

  • Και επειδή δεν χωράει όλο τον κόσμο του "Γεντί Κουλέ", όλος ο κόσμος σε όλο τον κόσμο μπορεί να απολαύσει τη στιγμή από την άρτια και με αγάπη απευθείας μετάδοση της Κρήτη TV.

Σχόλια