default-image

Ξεκινάει το 3ο Τουρνουά Τένις του Δήμου Ηρακλείου

Σπορ
Ξεκινάει το 3ο Τουρνουά Τένις του Δήμου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του αθλητικού τμήματος του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. η  κλήρωση των αγώνων για το 3ο Τουρνουά Τένις Δήμου Ηρακλείου  που είναι  προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 21-22  Μαϊου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το 3ο τουρνουά Τένις που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με τη συνεργασία της Ζ΄ Ένωσης Φιλάθλων Σωματείων Αντισφαίρισης  Κρήτης και το ΄΄ΗΡΑΚΛΕΙΟ΄΄ Ο.Α.Α.  θα διεξαχθεί τα Σαββατοκύριακα 21-22/5 , 28-29/5 , και 3-4-5/6/2016 στις εγκαταστάσεις του ΄΄Ηράκλειο΄΄Ο.Α.Α.

Στην κλήρωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος  Δήμου Ηρακλείου-  πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά   κ. Βαρδαβάς  Κώστας , ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. κ. Βουρεξάκης Γεώργιος , το μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η.  και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά  Ανδρεαδάκης Νεκτάριος, ο Πρόεδρος της Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ. -    και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του Τουρνουά κ. Σπυριδάκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του ΄΄ΗΡΑΚΛΕΙΟ΄΄ Ο.Α.Α. κ. Δελάκης Μιχάλης , ο υπεύθυνος για τον ορισμό των ιατρών στο τουρνουά κ. Ψυχαράκης Στέλιος, ο επιδιαιτητής του Τουρνουά και υπεύθυνος για την κατάρτιση των ταμπλό και του προγράμματος του  κ. Νικηφοράκης Σταύρος,  και τα υπηρεσιακά στελέχοι του Δήμου Ηρακλείου - Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. Τμήμα Αθλητισμού κ. Καβουσανός Γιώργος  υπεύθυνος για το Τουρνουά από την πλευρά του Οργανισμού και μέλος της τεχνικής επιτροπής του τουρνουά, και ο κ.Γαυγιωτάκης Γεώργιος μέλος της τεχνικής επιτροπής του τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή και πορεία του τουρνουά  στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου heraklion.gr και στο facebook :3ο Τουρνουά Τένις Δήμου Ηρακλείου 2016

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News