default-image

Ο Ηρόδοτος συγχαίρει τους Νέους για τον τίτλο!

Ποδόσφαιρο
Ο Ηρόδοτος συγχαίρει τους Νέους για τον τίτλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η πρώτη ομάδα του Ηροδότου συγχαίροντας την ομάδα των Νέων του συλλόγου για το πανάξιο πρωτάθλημα στην Β' ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Α2 Κατηγορία:

"Αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των ΝΕΩΝ ΜΑΣ που πήρε πανάξια το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΗ και κατάφερε την άνοδο στην Α2 Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτά να ανέβουν σε δυο χρόνια δύο κατηγορίες, γιατί η προσπάθεια που ξεκινάει από τις Ακαδημίες και η σωστή δουλειά ανταμείβεται στο γήπεδο. Είναι ωραίο γιατί έδωσαν χαρά στον κόσμου του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και της Αλικαρνασσού και δείχνουν με τον καλυτερο τρόπο ότι αυτή η ομάδα έχει ιστορία έχει παρόν θα έχει και μέλλον.

Να είστε υπερήφανοι για αυτό που κάνατε, να έχετε πάνω από όλα υγεία, να συνεχίσετε να δουλεύετε και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες σας δεν θα σταματήσουν εδώ. Η φανέλα της ομάδας μας είναι βαριά και επειδή αρκετοί από εσάς πρόκειται να τη φορέσετε, θελουμε να προχωρήσετε με τον ίδιο ρυθμό να την αγαπάτε να την σέβεστε και να την τιμάτε. Πολλά συγχαρητήρια και στον Γιώργο Χατζηδιαμαντή για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα καθώς επίσης και στην διοίκηση των Νέων που δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα και είναι τόσο κοντά σε αυτά τα παιδιά τους πρωταθλητές και το μέλλον του ΗΡΟΔΟΤΟΥ!!!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News