Αθλητισμός

Καταγγέλει Πεδουλάκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία του Αργύρη Πεδουλάκη ζητώντας μάλιστα την τιμωρία του στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν σ' αυτή την κίνηση την περασμένη βδομάδα, μετά δηλαδή τον επεισοδιακό τρίτο τελικό, καταγγέλλοντας τον Αργύρη Πεδουλάκη που αντέδρασε με απρεπή χειρονομία όταν δέχτηκε λεκτική επίθεση από οπαδούς του Άρη.

Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεπέρασε τα όρια κι επομένως θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Μάλιστα το θέμα συζητήθηκε και στη συνέντευξη Τύπου του τελικού. Σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος Χαλβατζάκης απάντησε: "Πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Δεν είναι της στιγμής το θέμα" για να προσθέσει "είναι αλήθεια πάντως πως έχει γίνει καταγγελία".

Όταν το άκουσε αυτό ο Αργύρης Πεδουλάκης στράφηκε προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και τον ρώτησε χαμηλόφωνα "αλήθεια" και εκείνος απάντησε θετικά.

Πεδουλάκης: "Θα το ξανάκανα"

Εν συνεχεία τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού λέγοντας: "Δυστυχώς το κόσμημα που λέγεται Διαμαντίδης δεν μπορεί να φανεί μέσα σ' αυτόν τον βούρκο. Το ισχύει και για τον Παπαλουκά και τον Σπανούλη. Το μόνο που έχουμε αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι ότι τον φραπέ τον κάναμε φρέντο. Από άποψη προπονητών βλέπουμε απλά το απόσταγμα. Τα τελευταία 15 χρόνια η δουλειά του προπονητή ήταν δύσκολη γιατί θεωρούμασταν χειρότεροι από τους ξένους. Το θέμα είναι η ποιότητα του πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα.

Κι αυτό φαίνεται επίσης από την κίνηση του Ολυμπιακού. Αν ένας προπονητής ακούει τον κόσμο να βρίζει τη μάνα του παίκτη του, αυτό πρέπει να γίνει. Αυτό μου επιβάλλει ο κώδικας τιμής μου. Αυτό έκανα και θα το ξαναέκανα".

Πηγή: www.sport24.gr

Σχόλια