default-image

Διεκδικούν το κύπελλο απόψε Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Αθλητισμός
Διεκδικούν το κύπελλο απόψε Ολυμπιακός και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραδιά τελικού Κυπέλλου Ελλάδος η αποψινή και στις 20.30 στο ΟΑΚΑ, έστω χωρίς θεατές και μετά από μεγάλη περιπέτεια, Ολυμπιακός (τυπικά γηπεδούχος) και ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Στον Ολυμπιακό, ο Σίλβα πήρε στην αποστολή όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες, δηλαδή 26 πρόσωπα, από τα οποία θα επιλέξει τους 18 λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κατσιμήτρος, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πoυλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Στην ΑΕΚ ο Στέλιος Μανωλάς πήρε 20 ποδοσφαιριστές καθώς άφησε για την τελευταία στιγμή, την απόφαση για τους δυο παίκτες που θα "κόψει". Ήδη άφησε εκτός τον Κορδέρο και τον Σοϊλέδη. Και από εκεί και πέρα ο Άρθο κατά πρώτο λόγο και ένας εκ των Πέκχαρτ ή Μπουονανότε, είναι οι επικρατέστεροι για να "κοπούν" την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό: Μπαρόχα, Ανέστης, Άρθο, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μάνταλος, Μπουονανότε, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Κωσταρά (αρχικά είχε ορίσει άλλους βοηθούς η ΕΠΟ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News