Αθλητισμός

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ για τον τελικό

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε η ΕΠΟ, ενημερώνει σχετικά με τα όσα θα ισχύσουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού την Τρίτη (17/5, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζει ορισμένες λεπτομέρειες, γι αυτούς, τους λίγους, που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι. Αναλυτικά:

«Ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2016 Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής:

1. Ο αγώνας θα γίνει με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Άπαντες οι προσκεκλημένοι θα εισέλθουν στην εγκατάσταση από την Πύλη Α και οφείλουν να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο, καθώς θα γίνεται έλεγχος ταυτοποίησης των στοιχείων τους από την Αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα.

2. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου για τους προσκεκλημένους θα ανοίξουν στις 19:00.

3. Οι προσκεκλημένοι του Ολυμπιακού μπορούν να εισέλθουν από τη Θύρα 25, οι προσκεκλημένοι της ΑΕΚ από τη Θύρα 29 και οι προσκεκλημένοι της ΕΠΟ από τη θύρα 27.

4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι προσκλήσεων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ».

Σχόλια