Αθλητισμός

Στους 16 καλύτερους οι Καρακώστας και Μπουνάκης

Στους κορυφαίους τενίστες της Ελλάδας συμπεριλήφθηκαν οι Σπύρος Καρακώστας και Δημήτρης Μπουνάκης του «Ηράκλειο» ΟΑΑ καθώς κατάφεραν ανάμεσα σε 200 συμμετέχοντες να προκριθούν στους «16» στην κατηγορία των 10 ετών.

Οι δύο αθλητές του «Ηράκλειο» ΟΑΑ συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Μαραθώνα από τις 3-10 Μαΐου και παρότι ήταν η παρθενική τους συμμετοχή έδειξαν το ταλέντο τους.

Το Ηράκλειο στην κατηγορία των 10 ετών  αγοριών εκπροσώπησαν και οι Τζωρμπατζάκης Βασίλης, Κωστάκης Μάνος, Νικολιδάκης Γιάννης, ενώ στα κορίτσια οι  Δερμιτζάκη Εβελίνα και Νικολαϊδη Ευαγγελία.

Οι αθλητές Τζωρμπατζάκης Βασίλης, και Νικολιδάκης Γιάννης στα προκριματικά κέρδισαν από έναν αγώνα και τερμάτισαν στην 3 θέση, ενώ ο Κωστάκης Μάνος έκανε έναν αγώνα λιγότερο και τερμάτισε στην 4η θέση.

Οι Δερμιτζάκη Εβελίνα έκανε μια νίκη και τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ η Νικολαϊδη σημείωσε 3 νίκες στα προκριματικά και εξασφάλισε την είσοδο της στο ταμπλό όπου έχασε στους 32.

Στην κατηγορία 14 ετών συμμετείχαν στα αγόρια οι Γκαγκαουδάκης Στέλιος, Δελάκης Δημήτρης, Μπόγρης Βαγγέλης, Ταμιωλάκης Βαλάντης και στα κορίτσια οι: Βελιβασάκη Χαρά, Ζαφειροπούλου Κατερίνα και Γιαννούλη Σταυριάννα.

Στους 32 του κυρίως ταμπλό έφτασαν οι Μπόγρης, Ταμιωλάκης και Βελιβασάκη, ενώ η Ζαφειροπούλου έχασε στον πρώτο γύρο του ταμπλό αφού κληρώθηκε με το Νο1. Οι αθλητές Δελάκης, Γκαγκαουδάκης  και Γιαννούλη έκαναν δυο νικες, άλλα έχασαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών πριν την είσοδο τους στο ταμπλό.

Την αποστολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συνόδεψαν οι προπονητές του Ομίλου κ. Ζήκας Μιχάλης και Μελισσουργάκης Νίκος.

Επόμενο ραντεβού το Πρωτάθλημα των 10αριών Βορρά- Νότου στις 20 Μαΐου.

Σχόλια