default-image

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΦΗ-Φωστήρας

Ποδόσφαιρο
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΦΗ-Φωστήρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας την Κυριακή το Γεντί Κουλέ στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως αναμέτρηση υψηλής επικινδυνότητας, θα υπάρξει αυστηρός σωματικός έλεγχος των φιλάθλων, ενώ δεν θα επιτραπεί σε κανένα να πλησιάσει στο γήπεδο, χωρίς εισιτήριο.

Αστυνομία και ΟΦΗ συμφώνησαν στην σύσκεψη την κοινή επιθυμία για μια ισχυρή αστυνόμευση του αγώνα, με κοινό στόχο να πάνε όλα καλά, κάτι για το οποίο θα πρέπει να βοηθήσει μέχρι και ο τελευταίος φίλαθλος που θα βρεθεί στο παιχνίδι!

Ο ΟΦΗ θέλει μια ιδανική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και ένα γεμάτο γήπεδο, που δεν θα συμβεί το παραμικρό, που μπορεί να βλάψει την ομάδα, όπως τόνισε στην σύσκεψη ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος μαζί με την κ. Θεανώ Ρασούλη, εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στη σύσκεψη.

Όπως αποφασίστηκε, η  θύρα 6 θα ανοίξει , καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη, ωστόσο στην συγκεκριμένη κερκίδα θα τοποθετηθεί προστατευτικό κιγκλίδωμα, ενώ θα υπάρξει και σοβαρή αστυνομική δύναμη, πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παράλληλα, στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης συζητήθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν κάμερες σε διάφορα σημεία του γηπέδου για την καλύτερη παρακολούθηση και ελέγχου του γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και από την πλευρά της διοίκησης του ΟΦΗ παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο και όχι την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα από την διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι επειδή τα εισιτήρια «φεύγουν» με γοργούς ρυθμούς, θα πρέπει  οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς είναι πολύ πιθανό τα εισιτήρια να εξαντληθούν τις επόμενες ημέρες

Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει τυπώσει εισιτήρια στο φουλ της χωρητικότητας του γηπέδου!

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης ολοκληρώθηκε με την ευχή, να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του ΟΦΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News