default-image

Προτάθηκε νέο συμβόλαιο στον Ιτούδη από τον Βατούτιν

Μπάσκετ
Προτάθηκε νέο συμβόλαιο στον Ιτούδη από τον Βατούτιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Ιτούδης έγινε ο δεύτερος Έλληνας προπονητής που κατακτά τον τίτλο της Ευρωλίγκας μετά τον Γιώργο Μπαρτζώκα παρουσιάζοντας ίσως την πιο σοβαρή ΤΣΣΚΑ των τελευταίων ετών στο φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Το έργο του Ιτούδη αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους της ρώσικης ομάδας και κυρίως από τον πρόεδρο Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος του πρότεινε ανανέωση του συμβολαίου του πριν το χθεσινό τελικό με την Φενέρμπαχτσε.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ρώσικης ομάδας: «Ο Ιτούδης παραμένει. Τουλάχιστον μέχρι το πρωί (γέλια). Θέλω να σας πω ότι πριν τον τελικό-και το τονίζω αυτό-είχα συνάντηση με τον ατζέντη του Ιτούδη και του πρότεινα επέκταση συμβολαίου. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνει. Να ρωτήσετε τον ίδιο. Ο Ιτούδης κατάφερε να νικήσει τον δάσκαλό του σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Είναι ένας μοντέρνος προπονητής, με νέα φιλοσοφία, οι παίκτες τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαστε πρωταθλητές και το αξίζουμε. Έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, να ξεχάσουμε ό,τι είχε προηγηθεί, τις παλιές αποτυχίες και μα δείξουμε την αξία μας. Τα καταφέραμε!», ενώ για τον τρόπο που πανηγύρισε μετά τη λήξη του τελικού είπε: «Ήταν μια στιγμή χαράς, μια έκρηξη συναισθημάτων. Περάσαμε πολλές δύσκολες στιγμές, αλλά τα καταφέραμε όλοι μαζί. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και αξίζαμε τον τίτλο όλοι μας. Από τον οδηγό του πούλμαν, μέχρι τον πρόεδρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News