default-image

Με ψυχή ο ΠΑΟΚ, 1-1 με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

Αθλητισμός
Με ψυχή ο ΠΑΟΚ, 1-1 με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 20' (απευθείας κόκκινη στον Τζιόλη), προηγήθηκε με τον Μπεργκ στο 46', όμως ο εφτάψυχος ΠΑΟΚ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας 1-1 στο «Απ. Νικολαϊδης», με τον Χάρη Χαρίση να σκοράρει στο 49'. Αποδοκιμασίες προς τον Στραματσόνι.

Οι «πράσινοι» απέφυγαν τα χειρότερα απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στην πρεμιέρα των πλέι οφ και φιλοξενώντας τον ισόβαθμο ΠΑΟΚ δεν είχε την πολυτέλεια για άλλη γκέλα.

Όμως αυτή ήρθε, με τον Παναθηναϊκό να μένει ξανά στο 1-1 και στο τέλος, οι φίλοι του να αποδοκιμάζουν τον τεχνικό Αντρέα Στραματσόνι. Κι όταν σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, που όλα σου έρχονται πρίμα, αλλά στο τέλος η νίκη ξεφεύγει, είναι φυσιολογικό να υπάρχει πολλή γκρίνια.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, στο 20ό λεπτό, με πολύ δυνατή προβολή, βρήκε επικίνδυνα τον Ζέκα στην ποδοκνημική και δικαίως αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, Κύζα, με τους γηπεδούχους να έχουν σχεδόν με το... καλησπέρα, αριθμητικό πλεονέκτημα.

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Νάνο, Κουτρουμπής (78' Καλτσάς), Ζέκα, Αμπέιντ (60' Μπουμάλ), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέοβατς, Τζιόλης, Μακ (60' Ζάιρο, 68' Σκόνδρας), Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκες (79' Μυστακίδης), Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κίτσιου.

Πηγή: www.sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News