default-image

Νιόπλιας: "Με γεμάτο Γεντί Κουλέ για την άνοδο"

Αθλητισμός
Νιόπλιας: "Με γεμάτο Γεντί Κουλέ για την άνοδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την 29η αγωνιστική, που έφερε τον ΟΦΗ μόνο πρώτο στην κορυφή, ο Νίκος Νιόπλιας έστειλε το μήνυμα του στον φίλαθλο κόσμο, τονίζοντας ότι το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο στον αγώνα με το Φωστήρα.

Αναλυτικά επισήμανε στις δηλώσεις του: «Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του ΟΦΗ είναι το εξής. Κανένα κάθισμα άδειο στο παιχνίδι με το Φωστήρα. Πάλι για τη νίκη θα παίξουμε το Φωστήρα, Στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας, για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, την άνοδο. Είμαστε καλή ομάδα και θα διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι με το Φωστήρα».

Ακόμη πρόσθεσε συνολικά για την προσπάθεια που γίνεται: «Για τον ΟΦΗ μπορεί να μην είναι κατόρθωμα να ανέβει από την Γ Εθνική στην Β' Εθνική, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, το ότι βρέθηκε 12 πόντους πίσω από την κορυφή και έχει φέρει την κατάσταση εκεί που θέλει, είναι επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ακόμα και στην Α' Εθνική όταν παίζει, ο ΟΦΗ, πρέπει να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη».

Για το σημερινό ματς υπογράμμισε: «Το παιχνίδι δεν αξίζει κριτικής. Είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε όλα τα στοιχεία που θέλαμε. Αγχωθήκαμε για το δεύτερο γκολ που δεν ήρθε. Αν ερχόταν, θα είχαμε μετά τρίτο ή και τέταρτο. Σε αυτό το γήπεδο πάντως κάναμε αρκετά πράγματα, Δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε ακόμη να παίξουμε καιρό λόγω της μετάθεσης της αγωνιστικής και της διακοπής του Πάσχα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News