default-image

Αντρίκεια ισοπαλία της Επισκοπής!

Ποδόσφαιρο
Αντρίκεια ισοπαλία της Επισκοπής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα τεράστιο αποτέλεσμα σημειώθηκε στην Επισκοπή, με την ομάδα του Ρεθύμνου να φέρνει ισοπαλία 1-1 με τον Φωστήρα!

Η Επισκοπή διέλυσε τις φήμες που προέκυπταν πριν λίγο καιρό από το περιβάλλον του Φωστήρα ότι δήθεν η ομάδα του Ταύρου θα έπαιρνε το "διπλό" στο Ρέθυμνο. Η Επισκοπή και ο πρόεδρος της κ. Νικολιδάκης φέρθηκαν αντρίκεια προς όφελος του κρητικού ποδοσφαίρου, όπως είχε κάνει ο Κρουσώνας που είχε νικήσει 3-2 τον Φωστήρα αλλά και ο Ερμής Ζωνιανών που είχε κόψει βαθμούς στην έδρα της από τον συνδιεκδικητή του τίτλου (1-1).

Η ισοπαλία της Επισκοπής με τον Φωστήρα αλλάζει εντελώς τα δεδομένα στην κορυφή της Γ' Εθνικής καθώς στο φινάλε ο ΟΦΗ μπορεί ακόμα και με ισοπαλία να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ ο Φωστήρας ευνοείται μόνο με τους τρεις βαθμούς. Το 1-1 της Επισκοπής με τον Φωστήρα δίνει πολύ γερές βάσεις στον ΟΦΗ για την επίτευξη του στόχου του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το παιχνίδι η Επισκοπή έπαιξε με δύναμη και αποφασιστικότητα και είχε τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει και τη νίκη, την οποία και άξιζε βάσει της εικόνας του αγώνα. Στο 52' ο Φωστήρας προηγήθηκε με τον Ντάφλα και "κλειδί" για την Επισκοπή ήταν η άμεση ισοφάριση με σκόρερ του Νίκου. Ένα γκολ που όλα δείχνουν ότι θα αποδειχτεί χρυσό και για τον ΟΦΗ στη μάχη του πρωταθλήματος!

Επισκοπή: Γεωργίου, Καψιώτης, Νίκου, Παπαδήμα, Χαλκιαδάκη, Μπάτζεφ, Γούλας (69? λ.τ. Σίσκοφ), Ιβάνοφ (90? Πάττας), Μίλιτς, Μηνάς, Ντινιωτάκης (90? Μανωλακάκης)

Φωστήρας: Γιόρας, Καλημέρης, Κόπελας, Νικολόπολος (74? Καϊμακαμούδης), Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας, Σκάρος, Όγκμποε, Στάμος (55? Ταχματζίδης), Ζαγοριανός (90? Γεροκωνσταντής)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News