default-image

Αντέδρασε μέσω ανακοίνωσης η ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Αντέδρασε μέσω ανακοίνωσης η ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αντίδραση της ΕΠΟ προκάλεσαν τα δημοσιεύματα περί εμπλοκής της FIFA στα κοινά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και Grexit της διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Φήμες τις οποίες ο εκπρόσωπος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα Sentragoal τις είχε χαρακτηρίσει "ανοησίες και παραφιλολογία που δεν αγγίζει FIFA αλλά και τους ανθρώπους που έχουν εμπλακεί στις επαφές με την ελληνική ομοσπονδία και την ελληνική Πολιτεία». "Δεν έχουν κουραστεί προφανώς να διαψεύδονται όσοι κύκλοι με συγκεκριμένη στόχευση διασπείρουν φήμες για παραιτήσεις «ανθρωποθυσίες», εσωτερικές συγκρούσεις, «αδειάσματα» και εσχάτως καθαιρέσεις" αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποία προσθέτει:

"Διαψεύδονται από τους καθ' ύλην αρμοδίους, όπως στην προκειμένη περίπτωση από τον επικεφαλής της αποστολής της FIFA και της UEFA  κ. Κουτσοκούμνη, αλλά κυρίως από την ίδια την πραγματικότητα, καθώς η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε στενή συνεργασία με τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες ασχολείται με τα ουσιαστικά ζητήματα του αθλήματος και όχι με φήμες και παραφιλολογίες. Θα συνεχίσουν λοιπόν να διαψεύδονται όσοι διασπείρουν φήμες, αλλά και όσοι τις αναπαράγουν. Από την πλευρά μας επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο μας δικαίωμα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News