Αθλητισμός

Με Γκολομέεφ και Ντουντουνάκη στο Ευρωπαϊκό

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο μπαίνουν αύριο Δευτέρα οι Έλληνες κολυμβητές, οι οποίοι ευελπιστούν σε μία καλή παρουσία.

Ανάμεσα στους αγωνιζόμενους βρίσκονται και δύο παιδιά της Κρήτης και συγκεκριμένα ο Ηρακλειώτης Κριστιάν Γκολομέεφ, ο οποίος προπονείται πλέον στην Αμερική και η Χανιώτισσα Άννα Ντουντουνάκη.

Η αισιοδοξία για καλές εμφανίσεις είναι διάχυτη στο «γαλανόλευκο στρατόπεδο», όπου η φετινή αποστολή χαρακτηρίζεται ως μία από τις καλύτερες όλων των εποχών σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μιλώντας για την κατάσταση της Άννας Ντουντουνάκη στο επίσημο σάιτ της ΚΟΕ, ο προπονητής της Μάρκος Μανταλούφας τόνισε: «Η ομάδα που κατεβαίνει σε αυτούς τους αγώνες είναι πολύ δυνατή και είμαι αισιόδοξος. Για τη δική μου αθλήτρια, πιστεύω ότι μπορεί να μπει στον τελικό (σ.σ. των 100μ. πεταλούδα) και να διεκδικήσει μία όσο το δυνατόν καλύτερη θέση. Στα άλλα δύο αγωνίσματα (σ.σ. 50μ. και 200μ. πεταλούδα) θα είναι επιτυχία αν μπορέσει να περάσει στον ημιτελικό».

Σχόλια