Αθλητισμός

Έτοιμος για τις μάχες και τη Γ΄Εθνική ο ΠΟΑ

Έτοιμος να μπει σε λίγες ώρες (17.00) στη μάχη της ανόδου στη Γ΄Εθνική ειναι ο ΠΟΑ... Η ομάδα του Ατσαλένιου μπαίνει στην... αφετηρία για το στόχο της ανόδου και θέλει να ξεκινήσει με διπλό (στις Μουρνιές Χανίων κόντρα στο ΙΝΚΑ), που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια...

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Άρης Ρεθύμνου θα υποδεχτεί στη Σοχώρα τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Στο συγκρότημα του προσφυγικού προαστίου επικρατεί αποφασιστικότητα και πίστη, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουν ότι η χανιώτικη ομάδα διαθέτει ποιότητα, ενώ έχει τον ίδιο στόχο. Η προετοιμασία της ομάδας του Βασίλη Κρασανάκη ολοκληρώθηκε χθες, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να προπονείται κανονικά και έτσι τα προβλήματα επικεντρώνονται στις απουσίες των Κοντογιάννη και Σταυρακάκη. Οι Ατσαλενιώτες θα έχουν και τους φιλάθλους τους στο πλευρό τους, καθώς το ένα πούλμαν έχει συμπληρωθεί, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και δεύτερο.

Ο νεαρός τεχνικός των «πρασίνων» επισήμανε στις δηλώσεις του ότι θα πρέπει η ομάδα του να έχει συγκέντρωση 100% στο πλάνο της και να παρουσιαστεί με τη δέουσα σοβαρότητα.

Στη 19μελή αποστολή του ΠΟΑ μετέχουν οι: Χατζημηνάς, Ματαλλιωτάκης, Τσαχάκης, Γιακουμάκης, Βρεττός Κ., Καρβελάς, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Ρουμπάκης, Ρωμανάκης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Πετράς, Βλάχος, Βρεττός Ν., Τριανταφύλλου, Ντραγκόντι, Γιαννόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι έχουν στην πρεμιέρα το πλεονέκτημα της έδρας, ενώ το ευχάριστο για τον προπονητή του ΙΝ.ΚΑ. Γιάννη Κατσούλη είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Στο άλλο παιχνίδι της αυριανής μέρας, ο Άρης Ρεθύμνου θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Κασέλας και Τσαχάκης είναι τραυματίες για το συγκρότημα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Θεοδωρομανωλάκης. Στην αντίπερα όχθη, ο Μανόλης Σκύβαλος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μίγγα και Ταρτάλα.

Σχόλια