default-image

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε κρίσιμη μάχη απόψε στη Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε κρίσιμη μάχη απόψε στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα θα γίνει απόψε το ένα από τα δυο ματς της 2ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκος θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ (20.30) στη Λε ωφόρο σε ένα παιχνίδι που θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια...

Σύμμαχος του «τριφυλλιού» θα είναι ο κόσμος του, που θα βρεθεί και στη «Θύρα 13», η οποία ανοίγει και πάλι μιας και η ποινή του κλεισίματός της αφορούσε την κανονική περίοδο της Super League. Στο γήπεδο θα βρίσκεται και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος είναι από χθες στην Αθήνα και τη Δευτέρα θα υπογράψει αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τους Πράνιτς, Πέτριτς και Τελάντερ, ενώ άφησε εκτός τον Μαμούτε προτιμώντας τον Μαρινάκη σε σχέση με την αποστολή της Νέας Σμύρνης. Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να κάνει κάποιες μικροαλλαγές, με τον Αμπέντ φαβορί για τη θέση του Λουντ στο κέντρο, ενώ δεν αποκλείεται εκτός ενδεκάδας να μείνει ο Λέτο έναντι ενός εκ των Μπουμάλ ή Καλτσά. Ο Αργεντινός φορ δεν είναι έτοιμος να παίζει 90λεπτα κάθε 3-4 μέρες και γι’ αυτό υπάρχει ένα πλάνο συντήρησής του.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής (ή Ταυλαρίδης), Νάνο, Μέστο, Ζέκα, Αμπέντ, Εβαντζελίστα, Βιγιαφάνιες, Λέτο (ή Μπουμάλ), Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.

* Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα με το οποίο θα αποκτήσουν το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση της πρωτιάς στην ειδική βαθμολογία, με την ισοπαλία μάλιστα να μην είναι κακό αποτέλεσμα. Σε σχέση με τον αγώνα με την «Ένωση», ο Βλάνταν Ίβιτς έχει μία επιστροφή και μία απουσία.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού βρίσκεται ο Μακ, όμως εκτός είναι ο Κάτσε (για τρεις αγωνιστικές) που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς στην Τούμπα. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Μαλεζά, Τζαβέλλα και Λέοβατς,

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Τσίμιροτ, με τους Μακ και Ροντρίγκες στα πλάγια. Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ο Αθανασιάδης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Χατζηισαΐας, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Σάμπο, Χαρίσης, Αντόνις, Ζάιρο και Μυστακίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News